ZTE

Twoje potrzeby, nasza pasja

Tę stronę oceniła już 1 osoba.
Średnia ocen to 5.00 na 5 możliwych.
Brak oceny

 

Polityka prywatności ZTE Sp. z o.o. Sp. K.

Dbając o prywatność i bezpieczeństwo danych osobowych naszych Klientów, jak również odnosząc się do obowiązujących przepisów prawa w firmie ZTE Sp. z o.o. Sp. K. ustanowiono Politykę Prywatności. Określa ona zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych, przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z serwisów: www.zte.pl oraz www.serwis.zte.pl.

Podstawą prawną jest ustawa z 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 1997 nr 133 poz. 883 z późn. zm.).

Administrator Danych Osobowych

Administratorem Danych Osobowych jest firma ZTE Sp. z o.o. Sp. K. z siedzibą w Siemianowicach Śląskich, przy ul Bytomskiej 39.

Dane osobowe

Dane osobowe pozyskiwane są na podstawie dobrowolnie przekazanych w formularzach kontaktowych, oraz poprzez pliki "cookies".

Dane osobowe będą przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza (np. w odpowiedzi na zadane pytanie) oraz w celu realizacji zlecenia transportowego, wystawienia faktury i rachunku, prowadzenia sprawozdawczości finansowej, marketingu produktów i usług Spółki oraz archiwalno-statystycznym.

Podanie danych w formularzach na stronie www.zte.pl jest dobrowolne a ich przetwarzanie odbywa się wyłącznie za zgodą Użytkownika.

Zgodnie z obowiązującą ustawą o ochronie danych danych osobowych, Klient ma prawo:

Zmiana Państwa danych osobowych, usunięcie ich z bazy Spółki oraz pozyskanie wszelkich informacji jest możliwe za pośrednictwem strony www.zte.pl,  pod numerem telefonu: +48 32 229 50 00 lub mailowo: zte@zte.pl.

Zgłoszenie zbiorów danych osobowych w GIODO

Zbiory zawierające dane osobowe zostały zgłoszone do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych. Nadzór nad prawidłowym przetwarzaniem danych Klientów czuwa Administrator Danych Osobowych (ADO), Administrator Systemów Informatycznych (ASI) oraz Specjalista ds. Ochrony danych osobowych.

Polityka Bezpieczeństwa Danych Osobowych i Instrukcja Zarządzania Systemem Informatycznym

Została opracowana i wdrożona Polityka Bezpieczeństwa Danych Osobowych - dokument określający formę zabezpieczania danych u ADO oraz zawiera zestaw praw i reguł ich ochrony. Opracowanie dwóch dokumentów: Polityki Bezpieczeństwa Danych Osobowych i Instrukcji Zarządzania Systemem Informatycznym zapewnia spełnienie wymagań prawnych, procesów przetwarzania danych i świadczy o wysokim standardzie ochrony danych osobowych w Spółce.

Pliki "cookies"

Nasza strona internetowa może wykorzystywać mechanizm "cookies", który służy identyfikacji sesji użytkownika podczas korzystania z naszej strony. "Ciasteczka" nie zawierają żadnych danych osobowych i zapewniają poprawne działanie aplikacji. W celu zablokowania przesyłania tego typu plików należy dopowiednio ustawić przeglądarkę mając na uwadze to, że niektóre funkcje witryny mogą nie działać.

Zastrzegamy sobie prawo do zmian w Polityce Prywatności serwisu. Wszelkie zmiany zostaną niezwłocznie udostępnione na stronie.

 

Administrator Danych Osobowych

Historia

Historia 20142015 r.

Spółka ZTE w chwili obecnej posiada 62 ciągniki i 67 naczep do przewozu nietypowych ładunków.


Historia 20092009 r.

Nawiązanie bliższej współpracy z wiodącym producentem specjalistycznych naczep firmą Faymonville.


Historia 20052005 r.

Pierwszy certyfikat BVQi Systemu Zarządzania wg normy ISO 9001:2000.


Historia 20001998-2005 r.

Okres zakupów nowego sprzętu i ugruntowanie pozycji na rynku usług transportu ponadgabarytowego.


Historia 19981998 r.

Zakup nieruchomości po byłej kopalni "Michał" w Siemianowicach Śląskich i poddanie jej rewitalizacji.


Historia 19961996 r.

Zakup spółki ZTE Katowice i przyłączenie jej do spółki Gola. Od tego momentu firma zmienia nazwę z Gola na ZTE Katowice Sp. z o.o.


Historia 19901990 r.

Początek działalności na rynku przewozów ponadgabarytowych pod spółką GOLA Sp. z o.o.

Zapytaj o ofertę